Racing Team Alatolonen (www.makerent.fi)
Yritys aloitti toimintansa 2009. Silloin päämarkkinat oli karting tuotteiden myynti ja kilpailutoiminta. Myös noina alkuvuosina meillä oli matkailuautoja vuokralla. Karting kilpailutoiminnan loputtua piti yritys pari vuotta hiljaiseloa. Toisella sivustollamme on vielä jonkin verran karting varaosia myynnissä, ne myydään alle omakustannushintojen pois ja keskitytään vuokraus toimintaan.
Keväällä 2016 aloitimme uudelleen matkailuautojen vuokrauksen. Vuokraamme alkuun hymeriä ja mobilvettaa. Myös muita tuotteita ja palveluita tulee myöhemmin vuokralle. Kaudelle 2017 hankittu 2012 vuosimallin Fiat Carado A366 ja 2014 käyttöönotettu Carado 461. Lisäksi kesälle SeaDoo spark (90hv) vesijetti.
Kausi 2018 aloitettiin hankkimalla 2014 vuosimallin Burstner argon time A650 vuokrauskäyttöön. Tähän on tarkoitus asennuttaa vetokoukku ja webasto/eberi jotta myös soveltuu paremmin talvikäyttöön.
Lofooteille matkailu-autolla?
Meiltä pääset helposti käymään norjan lofooteilla. Keminmaasta tulee lofooteille  edestakaisella matkalla n2000km. Jos haluat pidemmän loman niin kannattaa vuokrata heti kahdeksi viikkoa. Siinä kerkiää käydä nordkapissa ja lofootit läpikotaisin.
Enemmän irti lomasta!
Lisäämme vuokrauskalustoa ja vuokrattavia lisävarusteita sen mukaan kun kyselyä tulee. Laita siis rohkeasti kyselyä mitä haluaisit lomalle mukaan.
Img